Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Războiul Dragnea - Ponta si Fundatia continuă pe tacute, dar cu purtator de cuvânt

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că nu știe ca liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, să fi interzis vreunui coleg să se înscrie în fundația lui Victor Ponta.

"Eu nu știu să fi interzis domnul Dragnea vreunui coleg să se înscrie în această fundație (n.r.-fundația pe care o înființează Victor Ponta), dar, pe de altă parte, dacă ești foarte activ din punct de vedere politic și ești, spre exemplu, membru în Biroul Permanent Național al PSD, înseamnă că ești foarte ocupat și întreaga ta capacitate de muncă și energie se îndreaptă către proiectele acestei formațiuni politice, nici timp fizic nu ar mai fi să te ocupi atât de corect și de coerent de activitatea într-o fundație", a spus Gabriela Firea, întrebată dacă membri ai PSD, care se înscriu în fundația fostului premier, vor fi dați afară din partid.

Ea a adăugat că este o chestiune de fair-play în viața publică ca persoanele care vor să acționeze în cadrul societății civile să o facă, iar dacă au o funcție într-un partid și sunt parlamentari să aibă activitate în această zonă.

Fundația pe care fostul premier Victor Ponta urmează să o lanseze în perioada următoare, din care vor face parte foștii miniștri Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin, nu se va implica în politică. Potrivit unor surse politice, noua structură se va numi "Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", îl va avea ca președinte pe Victor Ponta și ca vicepreședinți de Bănicioiu și pe Constantin și "nu va avea nimic de-a face cu politica" pentru că se va ocupa de proiecte internaționale.

În afară de președinte și cei doi vicepreședinți fundația va fi condusă de un board din care vor face parte alți câțiva foști miniștri din Guvernul Ponta. Actele au fost deja depuse la Judecătoria Sectorului 5, iar instanța decide pe 14 ianuarie dacă fundația poate deveni funcțională. Lansarea oficială a fundației va avea loc după decizia instanței.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE