Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Recompensa URIASA pusa pe capul celui mai vanat om din lume

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zilele lui Abu Bakr al-Baghdadi sunt ca si numarate. Batalia pentru Mosul i-ar putea aduce sfarsitul liderului ISIS si, implicit, gruparii Statului Islamic pe care o conduce.

Presa straina scrie ca al-Baghdadi s-ar afla in Mosul in timp ce armatele aliate avanseaza spre oras. In ultimul an si jumatate, misteriosul liderul al gruparii teroriste Statul Islamic ar fi fost ranit de cel putin 10 ori, conform informatiilor aparute in presa straina, citate de Daily Mail.

Insa, acesta a reusit sa scape de fiecare data. Acum, Abu Bakr al-Baghdadi este considerat cel mai vanat om din lume, iar guvernul american a pus pe capul lui o recompensa uriasa de 10 milioane de dolari. Desi nu a fost capurat, acum, dupa 13 ani in care a fost unul dintre cei mai activi si periculosi teroristi din lume, acesta ar putea fi capturat in Mosul, in timp ce fortele irakiene se lupta pentru eliberarea orasului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE