Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a lansat o APLICATIE smartphone pentru combaterea TERORISMULUI

Postat la: 24.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Locuitorii New York-ului au o nouă aplicaţie telefonică prin care pot semnala autorităţilor orice activitate suspectă. Guvernatorul Andrew Cuomo a anunţat luni instituirea aceastei aplicaţii gratuite, 'See something, send something' (Vedeţi ceva, trimiteţi ceva), care permite locuitorilor statului New York să trimită uşor în câteva click-uri, de pe telefonul lor, o fotografie sau un text scurt Centrului de informaţii al statului.

Atunci când utilizează aplicația, trebuie să-şi spună numele şi numărul de telefon, urmând apoi să facă fotografia şi s-o trimită direct sau să utilizeze o fotografie deja făcută. În cazul în care trimit un text, li se cere să ofere cât mai multe detalii. Guvernatorul Cuomo a mai anunţat luni că angajarea a încă 46 de poliţişti de către Autoritatea Transporturilor (MTA) pentru a creşte capacităţile antiteroriste în transporturile în comun, în special în gările Grand Central şi Penn Station.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE