Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a spânzurat cu un cearsaf la 3 zile dupa ce a fost incarcerat in Penitenciarul Iasi

Postat la: 19.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un detinut in varsta de 57 de ani din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi s-a spanzurat noaptea trecuta intr-o celula. Acesta era incarcerat de trei zile si ispasea o pedeapsa pentru furt calificat si se pare ca s-a spanzurat in noaptea de vineri spre sambata cu un cersaf in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

La fata locului a fost chemat asistenul unitatii si un echipaj SMURD, insa acestia nu au putut face altceva decat sa declare decesul barbatului. Se pare ca acesta era in perioada de carantina si era condamnat la 2 ani, 8 luni si 20 de zile de inchisoare pentru furt calificat. Incidentul a fost descoperit la ora 12 si 40 de minute, iar detinutul de 47 de ani a fost gasit spanzurat cu un cersaf. Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, asistentul unitatii a intervenit imediat si a fost solicitat si un echipaj SMURD.

„Imediat a fost sesizat si Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Iasi care au venit la fata locului pentru cercetari suplimentare. Despre incident a fost informata si familia persoanei in cauza. Barbatul de 47 de ani era incarcerat de pe 16 noiembrie, fiind condamnat la o pedeapsa de 2 ani, 8 luni si 20 de zile pentru furt calificat. Persoana incarcerata era singura in camera detentiei, intrucat era in perioada de carantina", a declarat inspector principal Gabriela Topoliceanu, purtator de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi. Politistii din cadrul IPJ Iasi au deschis dosar penal pentru moarte suspecta si au decis efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza mortii. In Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi sunt incarcerate 1365 de persoane in prezent.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE