Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalos: Copiii din Argeș nu au murit din cauza E.coli

Postat la: 11.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copiii din Arges nu au murit din cauza bacteriei e-coli, așa cum li s-a spus părinților și opiniei publice. Mama și bunica Ioanei au venit la Sinteza zilei să-i spună lui Mihai Gâdea, ce au descoperit din documente și analize și să dezvăluie neregulile înspăimântătoare ale tratamentului din spital.

Acuzaţii şocante ale unei mame care şi-a pierdut fetiţa, în valul de îmbolnăviri din Argeş care a scandalizat o ţară întreagă. Ioana abia împlinise un an şi a murit la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, în februarie, după două zile de dializă. Familia îi acuză pe medici că s-au grăbit să-i facă dializă, deși copila dădea semne de însănătoșire.

„Nu am inteles nimic din ce mi s-a raspuns. Tot nu stiu, de ce a murit Ioana. Nimeni nu mi-a spus: pentru acest copil noi am facut tot ce s-a putut. Nimeni nu stie, cum s-au imbolnavit acesti copii", a spus bunica Ioanei. Potrivit părinților, medicii n-au căutat și alte surse ale îmbolnăvirii de sindrom hemolitic uremic. O altă bacterie i-ar fi atacat de fapt fetiței plămânii. Ioana a murit de pneumonie. În replică, medicii de la Marie Curie spun că este o anchetă penală la finalul căreia vor face declarații. Procurorii au un dosar de ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE