Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUA: Autorităţile caută trei suspecţi care au împuşcat mortal un ofiţer de poliţie

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile americane caută trei suspecţi înarmaţi şi periculoşi care au împuşcat mortal, marţi, un ofiţer de poliţie la Fox Lake, în statul Illinois, relatează Fox News. Ofiţerul ucis a fost identificat drept locotenentul Joseph Gliniewicz, care lucra de 30 de ani în cadrul poliţiei, potrivit Mediafax.

Localitatea Fox Lake era survolată de elicoptere şi toate autorităţile din zonă, inclusiv o echipă a forţelor speciale SWAT, unităţi cu câini şi agenţi de la FBI şi ATF, îi căutau pe cei trei suspecţi. Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) a instituit restricţii de zbor temporare în zonă, la cererea departamentului de poliţie din Fox Lake.

Locotenentul Gliniewicz a transmis prin staţia radio, marţi dimineaţă, că urmăreşte trei bărbaţi, dar după puţin timp comunicaţiile cu el s-au întrerupt, a declarat detectivul Chris Covelli. "În scurt timp au sosit întăriri şi l-au găsit rănit, fiind împuşcat", a precizat Covelli. Ulterior, "ofiţerul a murit din cauza rănilor suferite", a adăugat el.

Raymond Rose, un şerif adjunct, a declarat pentru Chicago Tribune că ofiţerului i-au fost luate arma şi alte echipamente. Fox Lake este o staţiune turistică populară, înconjurată de numeroase lacuri, situată la aproximativ 83 de kilometri nord-vest de Chicago. Incidentul de marţi intervine în contextul creşterii numărului de ofiţeri împuşcaţi în Statele Unite. Vineri, un şerif adjunct din Texas a fost împuşcat mortal la o benzinărie din Texas.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE