Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragicul destin si al jurnalistei Teodora Maftei

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalista Teodora Maftei, rănită în incendiul din clubul Colectiv, a murit luni ]ntr-un spital din Israel. Numărul persoanelor decedate ca urmare a incendiului de la club a ajuns astfel la 46.

Teodora Maftei fusese transferată săptămâna trecută la un spital din Israel. Înainte de accidentul cumplit de la Colectiv, tânăra suferise mai multe intervenții chirurgicale ca urmare a unor probleme de sănătate.

"Teodora a fost cel mai ambițios om în lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodată. Cele 7 operații nu i-au putut lua zâmbetul și nici pasiunea fantastică pentru fotografie. În ultima săptămână, Teo a luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viața ei ca o învingătoare, așa cum o știm. Din păcate însă, corpul ei a avut o limită pe care sufletul n-avea cum să o înțeleagă", au scris colegii săi pe pagina de Facebook a Știrilor PRO TV.

Nu mai puţin de 13 victime ale tragediei din Colectiv au pierdut lupta pentru viaţă în acest weekend. În spitalele din Capitală sunt internaţi în acest moment 83 de pacienţi. Dintre aceştia, 15 sunt în stare critică, 6 în stare gravă şi 61 sunt stabilizaţi. Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat luni că toţi cei zece răniţi care au fost transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE