Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tsunami judiciar. Opt primari din județele Gorj și Dolj au fost reținuți

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acuzaţi de corupţie şi abuz în serviciu, opt primari din judeţele Gorj şi Dolj au fost reţinuţi de polițiști. De asemenea a fost reţinut şi administratorul societăţii Ydail Construct, o firmă abonată la lucrări publice în ultimii ani. Poliţiştii au ridicat documente de la 10 primării.

"Organele de politie au efectiuat mai multe perchezitii la domiciliile unor primari din judeţul Gorj şi au ridicat şi au ridicat documente de la mai multe primării", a declarat Cristina Ciobano, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă Tribunalul Cluj.

Zece primării din judeţele Dolj şi Gorj au fost vizate de acţiunea procurorilor. Primarii sunt suspectaţi că ar fi pretins şi primit diferite sume de bani pentru atribuirea şi derularea unor contracte de prestări servicii unei societăţi comerciale. Mita se ridică la aproximativ 400.000 de lei.

Printre primarii care au fost reţinuţi se află şi edilul comunei Urdari, Mihai Calotă. Acesta a fost audiat şi în urmă cu două săptămâni în acelaşi dosar, care vizează o reţea specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani. Vizate sunt şi activităţile firmele conduse de omul de afaceri Ion Iordache, fostul primar al oraşului Turceni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE