Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Uța" Lipă a întors din nou spatele tinerilor

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe zi ce trece se demonstreaza ca impunerea Elisabetei Lipă in fruntea Ministrul Tineretului si Sportului a fost o numire foarte proasta cu efecte catastrofale pentru sportului si tineretetul romanesc.

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca atat la MTS cat si la CS Dinamo Bucuresti, "Uta" Lipa n-a avut si nu are decat un singur scop: sa-i mearga ei bine, ca restul nu mai conteaza, si in acest aspect s-a vazut din plin si mandatul din fruntea sportului romanesc. Ieri, s-a incheiat cel mai important eveniment anual de tineret aflat pe agenda MTS: Salonul national de inventica si creatie stiitifica de tineret.

Insa, cu toate ca acest eveniment s-a derulat pe o perioada de patru zile, cu o expunere mediatica foarte mare tinand cont ca se desfasoara in acelasi timp si in aceeasi locatie cu targul de carte, Lipa n-a catadicsit macar sa treaca pentru cinci minute pe la acest eveniment organizat si finantat de MTS. Absenta acesteia de la salonul de inventica este inca o dovada in plus de amatorism managerial si superficialitate. Dar nu trebuie sa ne miram de atititudine atata timp cat ea nu a fost in stare sa transmita pe 2 mai un mesaj de doua randuri cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE