Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un om de afaceri din Buzău s-a sinucis. Îşi cere scuze familiei

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un om de afaceri din Buzău și-a pus capăt zilelor, miercuri seara. Bărbatul, care deținea mai multe Balastiere, a lăsat în urma sa un bilet de adio în care își cerea scuze familiei pentru gestul pe care l-a săvârșit.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, tatăl unui copil, era proprietarul unei balastiere din zona localităţii Cilibia, iar primele indice arată că s-ar fi sinucis, informează stirileprotv.ro.

Poliţiştii au găsit în maşina lui şi un bilet de adio. Bărbatul era asociat la firma care se ocupa cu extragerea balastrului în localitatea Cilibia din Buzău cu un amic şi cumnatul său. Se pare că, în ultima vreme, între cei trei au apărut anumite neînţelegeri, iar bărbatul de 59 de era tot mai stresat. De altfel, despre acest lucru a scris şi în biletul de adio şi, totodată, cerea scuze familiei pentru gestul extrem. 
Miercuri seară, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar cumnatul său a fost cel care i-a descoperit trupul fără viaţă.  

Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să afle exact ce l-a determinat pe omul de afaceri să ia o astfel de decizie radicală. Omul era căsătorit şi avea un copil.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE