Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un protestatar a urcat pe clădirea CSM și cere demisia Liviei Stanciu

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din grupul de protestatari adunați, marți în fața Consiliului Superior al magistraturii, a urcat pe clădirea CSM și a început să scandeze lozinci împotriva Liviei Stanciu, în timp ce flutura un steag uriaș.

Protestul celor aproximativ 20 de persoane strânse în faţa sediului CSM continuă cu un gest extrem. Un bărbat s-a urcat pe clădirea Consiliului Superior al Magistraturii, cu un steag al României în mână.

La ieşirea din sediul CSM, ministrul Justiţiei a ţinut să se asigure că bărbatul nu este în pericol. Ministrul a declarat că protestatarii trebuie ascultaţi şi văzut dacă au sau nu dreptate. Jandarmii încearcă să-l convingă pe protestatar să se dea jos de pe clădirea CSM.

Câteva persoane s-au prezentat, în fața sediului CSM, după ce Livia Stanciu a ajuns aici, și au început să scandeze lozinci împotriva șefei ÎCCJ. "Justiția este condusă de corupți", "Livia Stanciu la pușcărie" sau "Dreptate pentru Mariana Rarinca" scria pe pancartele protestatarilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE