Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tren de marfă a deraiat pe ruta Caransebeş-Timişoara. Traficul feroviar blocat, călătorii în panică!

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traficul feroviar între Caransebeş şi Timişoara a fost blocat, duminică noaptea, după ce trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, iar două trenuri Interregio au așteptat în staţii pentru a fi redirecţionate.

Potrivit reprezentanţilor CFR, trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, pe ruta Caransebeş-Timişoara, între localităţile Vălişoara şi Valea Timişului din judeţul Caraş-Severin. Trenul, care aparţine unui operator privat, circula de la Brad Rafinărie până în gara Timişoara Est.

Sursele citate au declarat că dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar nu este pericol de explozie. Circulaţia feroviară pe această rută a fost oprită, iar două trenuri Interregio au așteptat în staţii, pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate pe rute ocolitoare, informează Mediafax.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Semenic" din judeţul Caraş-Severin, urmând ca o macara să repună pe şine vagoanele deraiate, după ce vor fi golite de combustibil. Reprezentanţii CFR au anunţat, de asemenea, că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE