Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vasile Blaga despre arestarea ginerelui său: l-am avertizat. Dacă a greșit, trebuie să plătească

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Blaga a discutat, joi seara, despre situația ginerelui său, Ionuț Rudeanu aflat în arest preventiv, și a spus că l-a avertizat pe acesta să aibă grijă cu cine îşi face de lucru deoarece autoritățile sunt cu ochii pe el. Copreședintele PNL spune că a ajuns chiar să-i interzică acestuia să mai meargă al el acasă. 

"Ma afecteaza si sufleteste, tin mult la familie, (...) de foarte mult timp i-am spus sa aiba mare grija si ca vor fi cu ochii pe el, i-am spus sa nu incalce legea sau sa se asocieze altora care au procedat intr-un anumit fel pentru ca poate sa imi produca prejudiciu de imagine, eu i-am spus de atatea ori, am avut si discutii mai dure, i-am spus la un moment dat ca nu mai are ce cauta pe la mine, dar lumea te crede si nu te crede.

Imi pare rau de situatie, nu i-am dorit si nu ii doresc raul, dar trebuie sa isi duca crucea, iar daca a gresit trebuie sa plateasca", a mentionat Vasile Blaga, la Realitatea Tv.

Pe 22 mai, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL, el fiind acuzat de o evaziune de 600.000 euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE