Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor şi Ioan Becali nu au mai atacat decizia de arestare. Judecătorul Geanina Terceanu rămâne în arest

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistraţii Curţii Supreme au decis joi ca judecătoarea Geanina Terceanu să rămână în arest preventiv. Ea este acuzată că le-a cerut fraţilor Becali 220.000 euro mită pentru a da o soluţie de achitare în dosarul „Transferurilor". Surprinzător este că Ioan şi Victor Becali nu au mai atacat decizia prin care, în urmă cu o săptămână, au fost arestaţi preventiv.

Joi seara, Instanţa supremă a respins ca nefondată contestaţia depusă de magistrat, menţinând decizia de arestare dată în urma cu fix o săptămână, pe 20 noiembrie, de magistraţii Curtea de Apel Bucureşti. La rândul lor, Victor şi Ioan Becali rămân după gratii. Asta nu pentru că au decis judecătorii, ci pentru că fraţii nu au mai atacat decizia prin care au fost arestaţi. Mai exact, Victor şi-a retras contestaţia, în timp ce Ioan Becali nici nu a mai atacat sentinţa Curţii de Apel Bucureşti prin care a fost arestat. Cei doi se află deja după gratii, pentru că sunt condamnaţi în dosarul Transferurilor.

Toţi cei implicaţi în corupţia de la Tribunal au recunoscut faptele De altfel, în urmă cu două zile, judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut că a luat mită de la fraţii Victor şi Ioan Becali. Magistratul a cerut miercuri să fie audiat la DNA, şi în faţa anchetatorilor ar fi admis că a primit mita pentru a da un verdict favorabil în prima instanţă în dosarul "Transferurilor". Decizia de recunoaştere a judecătoarei a venit după ce fraţii Becali au recunoscut, marţi, că i-au dat mită magistratului. Cu toţii ar putea primi o reducere a pedepsei cu o treime după ce şi-au recunoscut faptele. Sceneta în care Giovani Becali se răstea la judecătoarea Terceanu, regizată chiar de magistrata coruptă Procurorii DNA au probe că judecătoarea Geanina Terceanu este cea care a regizat circul făcut de Ioan Becali în sala de judecată, în 2012, la procesul dosarului „Transferurilor", când impresarul a strigat cuvinte grele, umilind-o pe magistrată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE