Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Victor Ponta a fugit din nou in Turcia

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea. Potrivit unor surse, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii.

Prima deplasare in Turcia a avut loc pe data de 12 iunie. Atunci, Victor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonie, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu presedintele turc, Recep Tayyp Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca premierul se afla in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea "liniste si odihna". Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a acestuia ca prim ministru interimar. Interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului a incetat pe 9 iulie, a doua zi dupa revenirea lui Victor Ponta in Romania.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE