Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viscol in Tara: Drumuri închise în judeţul Tulcea. Bacurile circulă din oră în oră

Postat la: 17.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judeţul Tulcea se află sub Cod portocaliu de vreme rea. Mai multe drumuri judeţene au fost închise, iar cinci localităţi au rămas fără curent electric, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

Începând cu ora 10.00, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului puternic, următoarele drumuri sunt închise pe raza judeţului Tulcea: DJ 222 Tulcea-Agighiol; DJ 222 F - Dăeni-Ostrov-Peceneaga-Traianu; DJ 222 B Ceamurlia de Susu-Stejaru-Topolog-Dorobanţu- Traianu; DJ 222 Două Cantoane-Ceamurlia de Sus-Beidaud-Sarighiolul de Deal; DJ 222 E - Sarighiolul de Deal-Casimcea-Corugea-Rahmanu; DJ 222 G Dăeni-Făgăraşu Nou-pana la intersecţie cu DN 22A. La ora 10.00, cinci localităti de pe raza judeţului erau fără curent electric: satul Războieni, comuna Casimcea, satu lSâmbăta Nouă si satul Cerbu. Echipele de intervenţie ale ENEL sunt pe teren pentru remedierea acestor situaţii. Bacurile care traverseaza Dunărea spre Galati si Braila circulă doar din oră în oră. Trecerea bac de la Brăila spre Smîrdan este asigurată de Romnav, iar trecerea bac de la Galaţi spre IC Brătianu este asigurată de Navrom Bac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE