Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un bătrân de 81 de ani care a trăit singur pe o insulă cu plajă roz timp de 32 de ani e obligat să se mute urgent!

Postat la: 26.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Timp de 32 de ani Mauro Morandi, acum în vârstă de 81 de ani, a trăit liniștit pe insula Budelli. El s-a mutat în 1989 pe insula italiană celebră pentru plaja roz, dar anul trecut proprietarii acesteia l-au informat că va trebui să se mute. Iar acum a și venit momentul să o facă.

Astfel, după zeci de ani de trăit pe insulă, el se va muta într-un apartament. El a scris pe Facebook că speră că Budelli va fi protejată și de acum înainte așa cum a făcut-o el timp de 32 de ani. De-a lungul timpului el a fost amenințat de mai multe ori ca va fi evacuat de pe insulă. Anul trecut, președintele Parcului Național La Maddalena, Fabrizio Fonnesu, spunea că bătrânul ar fi făcut unele modificări ilegale cabanei în care locuia, un fost post de radio de pe vremea celui de-Al Doilea Război Mondial. O petiție care solicită guvernului italian să-i permită să rămână a strâns mai mult de 70.000 de semnături, dar cu toate acestea bătrânul a anunțat că nu mai luptă și că va pleca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE