Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalistul Dan Bucura: Ceasul de peste 80.000 de lei al Vioricai Dancila e din banii de la UE sau din salariul de premier?!

Postat la: 13.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Dan Bucura posteaza pe Facebook o serie de intrebari pentru Viorica Dancila, pe care le considera un subiect bun pentru o dezbatere electorala. Este vorba despre un ceas Cartier Ballon Bleu pe care Viorica Dancila il etaleaza cu nonsalanta intr-o fotografie, un ceas in valoare de 80.000 de lei. In continuare postarea lui Dan Bucura:

"Un subiect bun chiar și pentru o dezbatere electorală... O vrea doamna Vasilica Dancilă să îmi acorde un interviu electoral?! O provoc!!!
- Doamna Dancilă, când grobianul Bădulescu, vicele de la Capitală mi-a jignit familia, v-am trimis o scrisoare deschisă! Ați fost mută ca o lebădă și nici până azi n-ați răspuns...
- Astăzi, din postura de candidat dispus să vă dezgoliți de secrete în fața electoratului, revin și va cer să îmi răspundeți și mie la 3 întrebări:
1 - Ceasul Cartier Ballon Bleu din aur masiv l-ați cumpărat din banii primiți de la UE sau din salariul de Premier al României?!
2 - Cam ce procent din populația României credeți că își permite să plătească aproape 20.000 de euro pe un ceas?
3 - Credeți că purtatul unor accesorii de mii și zeci de mii de euro în timpul unei campanii electorale vă ajută în relația cu alegătorii?
Aștept să alegeți dvs locul pentru acest interviu! Vă dau și întrebările în avans...."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE