Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Moartea lui David Sassoli a avut loc "datorită" minunii de ser experimental!

Postat la: 11.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europa are o "mică" problemă de aplicare a "principiului" beneficiile sunt mai mari decât pierderile. Președintele Parlamentului European, David Sassoli, tocmai ce a trecut în neființă.

Din păcate pentru "narațiunea plandemică", acest eveniment nefericit nu s-a întâmplat din cauza "medievalilor" care încă refuză să se supună violului sanitar, ci "datorită" minunii de ser experimental care ar fi trebuit să imunizeze individul, să protejeze turma și să închidă conturile plandemiei.

Deși luase inclusiv doza a treia, omul acela făcuse boala infecțioasă pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să o facă (în presă veți citi că a avut pneumonie, cauza primă fiind trecută, desigur, sub tăcere).

În plus, omul a avut o reacție auto-imună fatală (în presă veți citi că a fost vorba de "complicații" auto-imune). Ambele efecte au fost "în imediata vecinătate temporală" (ca să mă exprim în limbajul CJUE din speța Sanofi-Pasteur din 2017) a injectării cu a treia doză.

În această speță avem ambele chestiuni de responsabilitate a producătorului pentru produsul său:

(i) cea pentru deficiențe calitative - produsul nu a dus la efectul scontat, adică, protecția contra bolii contagioase, subiectul contractând boala de la ceilalți "imunizați", cu care a luat contact la ultra-septicul loc de muncă, unde lucrătorii sunt 100% "imunizați";

(ii) cea pentru defecte cauzatoare de daune fatale, reacția auto-imună fatală fiind exact ceea ce scrie pe prospectul serului.

Sunt curios dacă și acest caz va fi trecut la "daune colaterale", pentru a ține cu dinții de "principiul" mai sus enunțat. Probabil că da - numai moștenitorii pot decide dacă fac sau proces de daune și malpraxis.

P.S. - Spre deosebire de supușii "progresiști", care le doresc moartea în chinuri tuturor celor care nu s-au injectat cu minunatul ser, eu nu mă bucur de răul nimănui. Dumnezeu să îi ierte pe cei sacrificați pe altarul păgân al "științei" iatrogenice.

Gheorghe Piperea

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE