Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alex Soros: Trump amenință să răstoarne Noua Ordine Mondială

Postat la: 05.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alex Soros este deranjat de posibilitatea foarte mare ca Donald Trump să devină din nou președinte și să desființeze lumea așa cum o cunoaște el.

Alex Soros, fiul fondatorului globalist al Open Society, George Soros, scrie într-un articol de opinie că el crede că o victorie a lui Trump va duce la distrugerea "Noii Ordini Mondiale".

"Cred că o victorie republicană în stil MAGA în alegerile prezidențiale americane de anul viitor ar putea fi, în cele din urmă, mai rea pentru UE decât pentru SUA". scrie Soros. "Un astfel de rezultat va pune în pericol unitatea europeană și va submina progresele realizate pe multe fronturi ca răspuns la războiul din Ucraina".

Soros se laudă, de asemenea, că "nu ar trebui să existe absolut nicio îndoială că vom continua să susținem fundația noastră din Ucraina. Suntem mândri că rețeaua de grupuri ale societății civile pe care a sprijinit-o, cu peste 250 de milioane de dolari din 2014, a jucat un rol atât de important în rezistența Kievului în fața oribilului război de agresiune al Rusiei".

De asemenea, el a cerut ca UE să acorde calitatea de membru țărilor din Balcani pentru "a consolida securitatea europeană și a evita crearea unui vid geopolitic". Trump a promis că va pune capăt rapid războiului din Ucraina într-o singură zi, în cazul în care va fi reales, prin tăierea finanțării.

"I-aș spune lui Zelensky", a spus Trump, "'nu mai mult, trebuie să faci o înțelegere'. I-aș spune lui Putin: 'dacă nu faceți o înțelegere, le vom da mult'. O să le dăm mai mult decât au primit vreodată, dacă va fi nevoie'", a spus el. "Voi încheia înțelegerea într-o zi, într-o singură zi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE