Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunț apocalipitc al premierului Netanyahu: cere populației să părăsească Gaza deoarce o va transforma în ruine

Postat la: 08.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul israelian Benjamin Netanyahu avertizează populația să părăsească Gaza deoarece Israelul va transforma părți din ea „în ruine", anunță Mediafax.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a trimis mesajul prin intermediul aplicației X. El a reluat și remarcile anterioare privind răzbunarea împotriva Hamas în urma incursiunii de sâmbătă dimineață.

„Vom fi victorioși în acest război, în ciuda unui preț insuportabil. Aceasta este o zi foarte dificilă pentru noi toți", a explicat Benjamin Netanyahu, potrivit Sky News.

Netanyahu a mai spus că „toate locurile în care Hamas este desfășurată, se ascunde și operează, vor fi transformate în dărâmături". „Le spun locuitorilor din Gaza: Plecați acum, pentru că vom acționa în forță peste tot", a transmis premierul.

Netanyahu a mai anunțat că soldații israelieni „îi elimină în prezent pe teroriști din ultimele comunități" și „restabilesc controlul".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE