Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul CIA: "Războiul din Ucraina este o ocazie unică de a recruta spioni ruși!"

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

William Burns, directorul agenției americane de spionaj a dezvăluit unul dintre avantajele pe care războiul din Ucraina le prezintă pentru Statele Unite. Într-un discurs susținut sâmbătă la sediul Fundației Ditchley din Marea Britanie, Burns a declarat:

„Nemulțumirile față de război vor continua să erodeze conducerea rusă, sub regimul constant al propagandei de stat și al represiunii exercitate. Aceste nemulțumiri creează pentru noi, cei din CIA, care suntem un serviciu de informații, o oportunitate cu care te întâlnești o dată într-o generație. Nu o lăsăm să se irosească."

Burns a vorbit despre eforturile de recrutare ale CIA în interiorul Rusiei, folosindu-se de rețelele sociale: „Am folosit rețelele de socializare - de fapt primul nostru video postat pe Telegram - pentru a-i înștiința pe bravii cetățeni ruși cum să ne contacteze în siguranță pe Dark Web. Am avut 2,5 milioane de vizualizări în prima săptămână și suntem foarte deschiși pentru afaceri."

În luna mai, CIA a postat pe Telegram și pe YouTube un clip video prin care le cere rușilor să o contacteze pe Tor, un browser de net care codează activitatea utilizatorului. În ziua în care Burns a ținut discursul de mai sus, CNN arelatat despre o vizită a acestuia la Kiev, unde s-a întâlnit cu Zelenski. Un oficial american a dezvăluit că vizita lui Burns a avut loc înaintea Rebeliunii Wagner.

Zelenski a confirmat întâlnirea cu Burns, dar a declarat că subiectele abordate sunt secrete. „Comunicările mele cu șeful CIA ar trebui să rămână întotdeauna în spatele ușilor închise. Discutăm lucruri importante - ce are nevoie Ucraina și cum se pregătește Ucraina."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE