Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump ii atacă pe democratii globalisti: "Vor să ne ia mașinile de spălat vase și cuptoarele. Aceasta e lupta finală!"

Postat la: 28.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte american Donald Trump a spus că impulsul democraților pentru energie curată îi amenință pe americani cu lipsa mașinilor de spălat vase și a cuptoarelor.

„Am mulți prieteni cărora le place să gătească, ei spun: cuptoarele pe gaz sunt mai bune decât cele electrice. Dar vor să le ia. Vor să vă ia mașinile de spălat vase. Nu vor să vă dea apă pentru mașini de spălat vase. Aceasta este lupta finală", a anunțat el la un eveniment al Federației Republicanilor din New Hampshire.

Potrivit politicianului, energia alternativă promovată de democrați duce la apariția câmpurilor căptușite cu generatoare eoliene scumpe, iar acest echipament este fabricat în principal în China . O tranziție completă la electricitate amenință modul obișnuit al americanilor, a avertizat Trump . „Suntem o națiune în declin. Nu știu dacă putem rezista încă patru ani. Cred că chiar și un an va fi foarte greu de supraviețuit. Lucrurile teribile se întâmplă atât de repede. Ce ne fac ei. Țara este foarte tristă", a spus el.

Potrivit fostului președinte, acum „țara se duce dracului", încrederea lumii în dolar scade, care poate înceta să mai fie moneda standard mondială, ceea ce va deveni un dezastru. Trump și-a numit oponenții democrați „războiști", spunând că niciunul dintre ei nu vorbește despre rezolvarea conflictului din Ucraina , pe care el însuși, în calitate de președinte, l-ar putea rezolva într-o zi. Potrivit lui, lumea este foarte aproape de al treilea război mondial. În același timp, politicianul a promis că va împiedica începerea acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE