Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Epidemia de transsexuali: Bill Gates e acuzat că pompează bani în contaminarea cu atrazină, un chimical care schimba sexul la broaște!

Postat la: 14.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In SUA au aparut acuzatii serioase, care au fost aduse in atentia Congresului, că substanțele chimice a căror productie este finatată de Bill Gates, care sunt pulverizate pe culturile agricole provoacă epidemia de disforie de gen care a cuprins America.

Substanța chimică extrem de toxică se numeste atrazină. Producătorul principal al atrazinei este Syngenta și este unul dintre cele mai utilizate erbicide din Statele Unite. Syngenta are un parteneriat cu Fundația Bill & Melinda Gates și primește fonduri substanțiale prin intermediul acesteia.

Atrazina este extrem de periculoasă, deoarece modifică profilul hormonal al unei persoane. Studiile au dovedit că broaștele și alte animale expuse la atrazină se transformă adesea în sexul opus.

"Congresul trebuie să interzică atrazina, unul dintre cele mai utilizate și mai toxice erbicide, pentru a opri contaminarea în continuare a aprovizionării noastre cu alimente și apă", a declarat republicana Tulsi Gabbard într-un tweet.

Candidatul prezidențial Robert F. Kennedy Jr. a vorbit și el despre atrazină, avertizând că aceasta nu-și are locul în agricultură din cauza riscurilor masive pe care le implică utilizarea ei.

Studiul menționat mai sus la care Gabbard se referea în tweet-ul său a fost publicat la 1 martie 2010. Cercetătorii de la UC Berkeley au analizat impactul negativ al atrazinei, care este folosită în agricultura americană de mulți ani. "UE a interzis-o deja, acum SUA trebuie să facă același lucru", a mai scris Gabbard în tweetul său despre atrazină.

Tweetul lui Gabbard a venit după ce Axios a publicat pe 5 iulie un articol de succes încercând să îi prezinte pe cei care vorbesc despre efectele dăunătoare ale atrazinei ca fiind adepții teoriei conspirației. "O teorie marginală a chimiei de gen devine mainstream", a spus Axios în batjocură despre toată atenția pe care o primește atrazina în aceste zile.

Axios susține că cei care expun adevărul despre atrazină o fac "fără dovezi științifice", referindu-se la persoane precum Gabbard și Kennedy ca fiind "figuri politice marginale" care "pun din ce în ce mai mult pe seama poluării mediului existența persoanelor transsexuale".

Kennedy este prezentat ca fiind un "cunoscut teoretician al conspirației anti-vaccin a cărui carieră a fost definită atât de apartenența sa la una dintre cele mai faimoase familii din America, cât și de apartenența sa la teorii periculoase ale conspirației".

Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) sunt un alt negaționist al atrazinei, care susține că substanța chimică pentru culturi este sigură pentru populația generală la nivelurile actuale de expunere. Cu toate acestea, in UE a fost interzisă. Deocamdata!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE