Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


In Germania 1.000 de proteste anti Dictatura Covid intr-o singută zi. Guvernul este speriat de întorsatura lucrurilor!

Postat la: 22.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Die Welt dezvăluie apariția unui "nou fenomen": în aceeași zi au avut loc peste 1.000 de manifestații de protest în întreaga Germanie. Guvernul de la Berlin este "serios îngrijorat" de numărul mare de proteste împotriva restricțiilor COVID din ultimele săptămâni.

"Guvernul este îngrijorat de acțiunile descentralizate", scrie publicația, citând o sursă din executivul de la Berlin care vorbește despre „imensitatea" protestelor. "Niciodată până acum, în istoria Republicii Federale, nu au existat manifestații atât de extinse precum cele din ultimele săptămâni", scrie Die Welt. Guvernul a numărat într-o singură zi nu mai puțin de 1.046 acțiuni de protest diferite, la care au participat circa 188.000 de oameni.

Mișcările de protest din Germania se întețesc, în condițiile în care vecina Austria a adoptat legea obligativității vaccinării, iar guvernul de la Berlin intenționează să facă același lucru. Săptămâna viitoare urmează să înceapă în parlamentul german dezbaterile asupra unui proiect de lege asemănător. Pe de altă parte, în urma protestelor masive, o altă țară vecină, Cehia, a renunțat la introducerea vaccinării obligatorii.

Nemulțumirea populară din Germania este ațâțată și de minciunile și falsurile autorităților. De pildă, recent, primarul din Hamburg a declarat că nevaccinații reprezentau 95% dintre cazurile de infectați cu COVID. O anchetă a Senatului a dezvăluit însă că cifra reală era de 14,3%. Anul trecut, redactorul șef al celui mai mare ziar din Germania și din Europa, Bild, și-a cerut iertare pentru modul în care a tratat subiectul COVID timp de doi ani, contribuind la răspândirea fricii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE