Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Joe Biden a gafat din nou. Preşedintele SUA a confundat Fâşia Gaza cu Ucraina de două ori

Postat la: 02.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Joe Biden a gafat din nou - a confundat Fâşia Gaza cu Ucraina de două ori. Totul a avut loc în timpul unei întâlniri cu premierul Italiei, Giorgia Meloni, în care Biden a anunţat că Statele Unite vor recurge la lansări aeriene de ajutoare umanitare în Fâşia Gaza.

Joe Biden a încurcat Ucraina cu Gaza în timpul unui anunț oficial la Casa Albă. Anunțul președintelui SUA, în vârstă de 81 ani, a venit după un atac cumplit. Președintele SUA și-a început mesajul prin a spune că autoritățile americane se vor „alătura prietenilor din Iordania și altora". Ulterior, a spus că SUA vor începe să lanseze „provizii și alimente în Ucraina", începând de vineri.

Mesajul președintelui a venit după un atac unde cel puțin 110 palestinieni și-au pierdut viața. S-a întâmplat după o busculadă creată în preajma camioanelor care transportau ajutoare. Alte 760 de persoane au fost rănite. Totuși, Biden a continuat prin a spune că SUA vor continua să deschidă „noi căi de acces în Ucraina". Potrivit acestuia, este luată în calcul și posibilitatea de a crea un coridor marin.

„În zilele următoare, ne vom alătura prietenilor din Iordania și altora. Începând de vineri, vom începe să lansăm provizii și alimente în Ucraina. Vom continua să deschidem noi căi de acces în Ucraina, luăm în calcul inclusiv posibilitatea de a crea un coridor marin, care să ne permită livrarea unor cantități mai mari de ajutoare umanitare", a spus Biden.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE