Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Schwab s-a vazut cu premierul Chinei pentru a aprofunda globalizarea și multipolaritatea complementară a statelor

Postat la: 29.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Economia mondială se integrează tot mai mult, odată cu evoluția tendinței de globalizare.", a declarat premierul Chinei, Li Qiang, în timpul întâlnirii avute la Tianjin cu Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial conform Radio China.

"În acest context, cooperarea statelor lumii pentru multipolaritatea complementară a avantajelor fiecăruia este cerința obiectivă a dezvoltării productivității, dar și un curent istoric ireversibil", mai spune Li Qiang.

Klaus Schwab a declarat că Forumul Economic Mondial este dornic să aprofundeze parteneriatul cu China, să promoveze comunicarea între diferite părți, pentru întărirea încrederii reciproce, pentru extinderea cooperării și realizarea de avantaje și beneficii comune, astfel încât să se facă față în comun schimbărilor climatice și altor provocări globale, să se promoveze construirea comunității umane cu destin comun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE