Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Noua teorie israeliana după ce anterioarele n-au functionat: Sa infectam cu Omicron toti vaccinații ca sa ajungem la imunitate naturala!

Postat la: 29.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Israelul nu are în plan să oprească valul Omicron care a cuprins deja toată țara, iar unii experți în sănătate spun că 'glonțul magic', de data aceasta, va fi de fapt o infecție pe scară largă" se arată în ziarul The Jerusalem Post.

"Al cincilea val s-ar putea încheia atunci când un număr mare de oameni vor fi infectați", spune prof. Cyrille Cohen, șeful laboratorului de imunologie de la Universitatea Bar-Ilan. "Numai prin expunerea naturală a celor protejați cu vaccinuri, văd acest virus devenind endemic."

"Primul și al doilea val s-au încheiat când Israelul a intrat în lockdown, oprind răspândirea virusului, dar provocând daune grave economiei țării și sănătății mentale și emoționale a oamenilor. Al treilea val s-a încheiat când Israelul și-a lansat uimitoarea campanie de vaccinare. Iar al patrulea val a fost oprit de rapeluri.", mai scrie publicatia israeliana. Masurile insa s-au dovedit a fi ineficiente si pun la indoiala campaniile de vaccinare.

"Deoarece Omicron este atât de contagios, eforturile noastre de a opri răspândirea lui sunt probabil zadarnice", spune prof. Hagai Levine, președintele Asociației Israeliene a Medicilor de Sănătate Publică. "Ceea ce putem și trebuie să încercăm să facem este să îi protejăm pe cei mai vulnerabili cât mai mult posibil."

Între timp, au început să apară noi "cercetări" pentru a convinge populatia sa se vaccineze si cu a patra doza, dupa ce cetatenii au ajuns la un soi de lehamite vazand ca se vaccineaza incontinuu fara rezultat. Astfel ca, un "studiu recent" arată că "persoanele vaccinate care se infectează dezvoltă o imunitate 'hibridă', mai precis o 'super-imunitate', ceea ce înseamnă că produc niveluri foarte ridicate de anticorpi capabili să neutralizeze diferite tulpini de Covid, actuale si viitoare, precum și alte virusuri."

"Deja e nebunie", comenteaza Sky News. Ministerul Sănătății a raportat marți că există doar două persoane în stare gravă și foarte gravă de la Omicron în Israel. Cercetările încep să arate că Omicron provoacă, în general, infecții mai puțin severe.

„Numărul mare de persoane infectate cu Omicron care este așteptat în Israel și în întreaga lume poate crește semnificativ nivelul de imunitate al întregii populații și poate ajuta la eradicarea tulpinei Delta și a cel puțin încă uneia dintre celelalte variante", a scris pe Twitter prof. Eran Segal, un biolog analist de la Institutul de Științe Weizmann din Rehovot.

Levine mai spune că Israelul ar trebui să nu se mai gândească la prevenirea valurilor de infecții și să înceapă să se gândească, în schimb, la întărirea imunității și rezistenței comunității împotriva virusului, prin investiții în măsuri de sănătate publică și încurajarea vaccinării. "Ar trebui să evităm măsurile generale. Nu ar mai trebui să închidem școlile. Nu ar trebui să închidem aeroporturile", a subliniat el. "Ar trebui să avem măsuri proporționale.", mai scrie The Jerusalem Post.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE