Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Regimentul Azov, către Vladimir Putin: "Veți fi executați împreună cu șacalii și ambasadele voastre!"

Postat la: 31.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După uciderea prizonierilor de război ucraineni din Donețk-ul ocupat de ruși, regimentul Azov a transmis că președintele rus Vladimir Putin va fi executat de un tribunal internațional, potrivit unui comunicat citat de presa ucraineană.

„Cu ceva timp în urmă ei (rușii - n.red.) au mințit, dar astăzi și-au confirmat crima printr-o declarație a ambasadei. Vreau să-i amintesc lui Putin, care este personal responsabil pentru această crimă de război, că nimeni nu vorbește despre frânghia din casa spânzuratului. Voi înșivă veți fi executați împreună cu șacalii și ambasadele voastre. Imperiul barbar va fi distrus".

"Noi, Azov, Ucraina ca stat și întreaga lume civilizată vom riposta dureros pentru ca Rusia să-și amintească de asta pentru totdeauna. Aflam deja numele făptuitorilor și organizatorilor. Îi vom găsi oriunde s-ar afla - în teritoriile ocupate ale Ucrainei, în Rusia sau în țări terțe. Ucraina ca stat va asigura o pedeapsă echitabilă", promit luptătorii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE