Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUA și UE cresc presiunile asupra Turciei: Băncile care colaborează cu Rusia ar putea fi vizate de sancțiuni!

Postat la: 15.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

SUA și UE ar putea lua măsuri împotriva terților și a entităților care îi ajută pe ruși să facă plăți pentru a combate eludarea sancțiunilor financiare, notează joi Financial Times, citând surse anonime.

Potrivit ziarului, aceștia intenționează să se concentreze asupra persoanelor care efectuează plăți ca intermediari pentru ruși, precum și asupra întreprinderilor care au ajutat Moscova să creeze rețele de plăți paralele. În plus, SUA și UE doresc să ia măsuri împotriva entităților care ajută Rusia cu plăți pentru acorduri de export sau care facilitează importurile de produse industriale și de apărare care fac obiectul sancțiunilor occidentale.

Potrivit ziarului, se discută, de asemenea, măsuri care vizează mai multe persoane implicate în software, comerț electronic și securitate cibernetică în Rusia. Potrivit sursei citate, Statele Unite se concentrează asupra băncilor turcești care s-au integrat în sistemul de plăți Mir al Rusiei, au relatat doi oficiali occidentali implicați în aceste planuri, în timp ce Bruxelles-ul pregătește o delegație care să își exprime îngrijorarea direct în fața oficialilor turci.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE