Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tensiune în Liban, lângă granița cu Israel: simpatizanții Hezbollah blochează forțele ONU de menținere a păcii să se retragă

Postat la: 08.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tensiunea escaladează la granița Libanului cu Israelul! Forțele ONU de menținere a păcii din sudul Libanului se îndreaptă spre granița cu Israelul, dar sunt oprite de simpatizanții locali Hezbollah care blochează drumurile, transmite grupul Vișegrad 24.

Incidentul apare după ce forțele ONU de menținere a păcii din sudul Libanului au primit ordin să se retragă și să se adăpostească în bazele lor principale, de teama că Hezbollahul ar putea intra în Israel.

Forțelor de Apărare Israeliene (IDF) susțineau că sunt îngrijorate de un posibil atac care ar putea veni dinspre nordul Libanului sau din Siria.

"Suntem pregătiți în nord în cazul în care există vreo facțiune palestiniană, în cazul în care vor decide să intre pe acolo. Vom fi pregătiți, suntem pregătiți pentru asta", a declarat purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare Israeliene (IDF), Richard Hecht.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE