Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Putin despre străbunicul lui Anthony Blinken: "A fugit din Kiev care era de pe atunci in Rusia"

Postat la: 15.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele rus Vladimir Putin a comentat cuvintele secretarului de stat american Antony Blinken despre străbunicul său, care a fugit din Rusia în 1904.

„Dacă te uiți la ceea ce a spus secretarul de stat de astăzi și dacă te uiți nu la sloganuri politice, ci la esența problemelor care au apărut, multe devin clare. De exemplu, avem toate acestea în arhivele noastre: Străbunicul domnului Blinken a părăsit efectiv imperiul rus, s-a născut, după părerea mea, undeva în provincia Poltava, apoi a trăit și a părăsit Kievul. Se pune întrebarea: Domnul Blinken crede că acesta este un teritoriu primordial rusesc? Kiev și teritoriile adiacente?", a spus Putin într-un interviu cu Pavel Zarubin, care a fost publicat pe canalul Telegram al Kremlinului.

„Dacă spune că a fugit din Rusia de la pogromurile evreiești, atunci, cel puțin, crede că nu a existat Ucraina în 1904... Și anume, în 1904, stră-străbunicul a plecat de la Kiev în SUA, ceea ce înseamnă nu a existat nicio Ucraina acolo, deoarece spune că a fugit din Rusia. Se pare că domnul Blinken este omul nostru. Este în zadar să facem astfel de declarații publice. Acest lucru poate duce la eșec", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE