Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cei de la AUR işi pregătesc strategia pentru prezidenţiale prin colaborări controversate

Postat la: 25.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parteneriatul dintre  AUR și Călin Georgescu - o persoană promovată mai ales de propaganda de stat rusă - se sudează exact în momentul în care la câteva sute de kilometri de România Moscova masează trupe pentru o posibilă invadare a Ucrainei.

Pe plan intern românii sărbătoresc 163 de ani de la Unirea Principatelor. În echipa AUR va intra şi omul de afaceri Adrian Thiess, cel care l-a adus la Bucureşti pe ultimul lider al Uniunii Sovietice, scrie Adevărul.ro.

George Simion, aflat în turneu de promovare electorală în toată ţara, l-a luat pentru a-i fi alături în acţiunile sale şi pe Călin Georgescu, prezentat mereu ca soluţia AUR pentru funcţia de premier. De exemplu, sâmbătă, în localitatea Bosanci din Suceava, primarul liberal i-a întâmpinat pe cei doi cu pâine şi sare, apoi a semnat listele AUR pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Georgescu este unul dintre preferaţii propagandei de stat ruse, fiind menţionat constant de Sputnik, mereu într-un ton pozitiv.

Într-un articol de anul trecut, Sputnik îl asemăna pe Georgescu cu Aleksandr Dughin, unul dintre ideologii regimului de la Moscova. „Discursul şi ideile sale sunt fascinante – personal, îl asemăn cu rusul Aleksandr Dughin ca moralitate, benevolenţă, căutare şi originalitate”.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE