Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Diana Șoșoacă o atacă pe Maia Sandu: "Cerșește în genunchi pe sub toate birourile. Și-a vândut țara lui Soros!"

Postat la: 13.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul român Diana Iovanovici Șoșoacă a făcut-o cu ou și cu oțet pe șefa statului, Maia Sandu. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Șoșoacă a declarat că președinta și-a „vândut țara lui Soros".

Totodată, aceasta a declarat că Maia Sandru „se duce și cerșește în genunchi, pe sub toate birourile, ajutor pentru Republica Moldova", transmite stiri.md

„Am fost sunată din Republica Moldova să mi se spună că m-am întâlnit cu Maia Sandu. Niciodată în viața mea nu m-am întâlnit cu Maia Sandu, când a fost la noi în Parlament, la Senat, eu nu am avut dreptul să intru în Senatul României, dacă vreți să știți adevărul. Am avut interdicție să intru în Senatul României că doamna Maia Sandu și cu Iohannis au fost în Parlament, au susținut nu știu ce chestii cu egalitatea de șanse pentru femei. Ce chestie? Ce egalitate de șanse în care o femeie nu a avut dreptul să intre în sala Senatului pentru că era doamna Maia Sandu? Aia care se duce și cerșește în genunchi, pe sub toate birourile, ajutor pentru Republica Moldova. Ți-ai vândut țara, doamna Maia Sandu, ți-ai vândut-o lui Soros.

Nu m-am întâlnit niciodată în viața mea cu Maia Sandu și cu atât mai puțin la Oradea și dezmint total aceste știri în care eu m-aș întâlni cu Maia Sandu. Nici nu îndrăznește pitica asta să se întâlnească cu mine. Pitică din punct de vedere politic, nu altceva, că nu știu ce înălțime are, dar din punct de vedere politic este un om mic, pitic, care și-a vândut țara. Ai nenorocit țara ceea care de fapt îi aparține României și vrei să devii președinta României, ți-ai vândut Moldova și cerșești ajutoarele, și ți-ai vândut propria nație lui Soros, vii să îmi iei și țara mea", a spus Șoșoacă.

loading...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE