Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Se rupe alianța PNL-USR din Sectorul 1? Intervenția lui Pânișoară

Postat la: 02.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PNL și USR și-au dat mâna la Sectorul 1, acolo unde există o serie de interese dubioase, acuză Alexandru Pânișoară, liderul PUSL Sector 1.

Pânișoară a intervenit în ședința Consiliului Local de marți, cerându-le consilierilor PNL să își asume relația cu USR, arătând că între Sebastian Burduja și Clotilde Armand existând numeroase legături.

„PNL să fie transparent și să recunoască existența unor înțelegeri între Sebastian Burduja și Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 este reprezentată în instanță, în dosarul de anulare a contractului cu Romprest, de casa de avocatură care a făcut statutul și actul constitutiv al partidului fondat de Burduja, avocatul care conduce respectiva firmă fiind bun prieten cu Marinel Burduja, tatăl lui Sebastian, care este și consilier onorific al premierului Ciucă", a spus Alexandru Pânișoară.

Ședința de marți a fost una cu scandal, după ce reprezentanții primăriei au interzis complet accesul presei în sală, deși aceste ședințe sunt publice.

 

loading...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE