Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Statul eșuat: Epava "Turcan" sau cum se scufundă PNL cu România de gât!

Postat la: 15.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O imagine face cat o mie de cuvinte, e o zicere intrata deja in rutina internetului bombardat cu tot felul de fotografii "sociale" cu selfie-uri, mancare si animaluțe. Printre ele mai apar si unele cu adevarat "graitoare", cum este cea de mai sus, comentata chiar de cel care a postat-o:

"Acum mai puțin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere de panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilități plasat pe un ponton. Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării. Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu. Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni. Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului.", scrie Dorelian Bellu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE