Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Bombardier vinde divizia de echipamente feroviare grupului francez Alstom

Postat la: 18.02.2020 - 11:19 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Grupul canadian Bombardier a convenit vânzarea diviziei de echipamente feroviare grupului francez Alstom, pentru a valoare de întreprindere de 8,2 miliarde de dolari, urmând să acorde mai multă atenţie diviziei de aviaţie şi plăţii datoriilor.

Acordul va avea loc în mare parte în numerar, o parte din sumă urmând să fie plătită în acţiuni Alstom noi, au confirmat Bombardier şi Alston în comunicate separate. Bombardier a anunţat că va primi o sumă netă de 4,20-4,5 miliarde de dolari, după deducerea unei sume care va reveni managerului canadian de fonduri de pensii Caisse de dépôt et placement du Québec, care deţine o participaţie de 30% la divizia de echipamente feroviare.

În urma acrodului, Caisse va deveni cel mai mare acţionar al grupului Alstom. Tranzacţia ar urma să fie finalizată în prima jumătate a anului 2021, a precizat Bombardier. Memorandumul de înţelegere dintre Bombardier şi Alstom a fost aprobat de consiliile de administraţie ale celor două companii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE