Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gusa, declaratie-bomba dupa excluderea din PSD: Oamenii lui Coldea apasă pedala în Kiseleff 10!

Postat la: 13.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit lui Cozmin Gușă Statul Paralel este cel care apasă pedala în Kiseleff 10, numele pe care acesta le deconspira fiind unele cu adevarat grele. El a afirmat, într-o declarație acordată EvZ, că a ajutat PSD în primul tur al prezidențialelor, luptând cu toate forțele pentru îndepărtarea lui Barna din turul doi pentru Cotroceni.

„Relația lui Dragnea cu Coldea a fost una demonstrată, nu se mai îndoiește nimeni de ea și ca urmare a relaționării toxice, pe o parte PSD a fost destructurat în zona conducerii centrale, pe de altă parte a fost blocat să dea amnistia și grațierea, proiect care aplicat ar fi rezolvat multe din nedreptățile din justiția românească.

Era firesc ca și după dispariția lui Dragnea să rămână niște acoliți ai lui Florian Coldea în interiorul conducerii PSD care să îi continuie procesul de distrugere a PSD, proces la care eu mă opun. Pentru că acesta este motivul revenirii mele în PSD într-un moment foarte greu, în care pierduse guvernarea, nu avea niciun vector de imagine pozitiv. Mi-am asumat această decizie.

Oamenii lui Coldea din PSD vor trebui să dispară din zona de conducere pentru că o mișcare de stânga solidă nu trebuie să aibă legături periculoase din statul paralel.

Este evident că persoana interesată de excluderea mea a fost Viorica Dăncilă, iar teatrul acesta ieftin este o afirmație pentru copiii de ciclul primar, nici măcar gimnazial, acolo unde preda dânsa. Viorica Dăncilă a girat această decizie și dacă este interesată să depisteze oamenii din statul paralel din jurul ei, să îi monitorizeze pe cei care i-au propus această decizie, împotriva căreia s-au împotrivit mai mulți lideri", afirma Cozmin Gusa dupa ce a fost exclus din PSD de catre oamenii Vioricai Dancila.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE