Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Două bancomate, aruncate în aer, azi noapte, în Timiș și Arad. Cum a reușit gruparea să dea loviturile

Postat la: 14.02.2020 - 09:09 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alertă în vestul țării după ce , azi noapte, două bancomate au fost aruncate în aer. Primul atac s-a dat în Arad, la o sucursală a Băncii Transilvania de pe Calea Timișorii. Conform primelor informații, doi indivizi, cu fețele mascate, au luat toți banii după ce l-au avariat, și au dispărut.

Cel de al doilea atac a avut loc, în jurul orei 4, în localitatea timișeană Belinț. Aici a fost aruncat în aer bancomantul de la filiala CEC și de aici spărgătorii reușind să plece cu banii. Polițiștii din cele două județe fac cercetări și verifică dacă între cele două atacuri există vreo legătură.

Atacurile au fost date de o grupare de spărgători formată din trei indivizi, conform informațiilor de ultimă oră. Primul atac l-au dat la Arad, de unde au sustras aproximativ 300.000 lei. Imediat după atac, cei trei indivizi s-u urcat în mașină și au plecat, pe autostrada care leagă Aradul de Sibiu, spre Belinț, unde au dat a doua lovitură.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE