Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dr. Gabriela Dumitrescu (37 de ani) a făcut o formă rară de cancer galopant după vaccin și a decedat!

Postat la: 06.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicul ieșean Gabriela Dumitrescu a decedat săptămâna trecută la doar 37 de ani, a anunțat presa din Copou. În articolul din Ziarul de Iași se precizează că Gabriela Dumitrescu „a fost diagnosticată cu o tumoră craniană, iar de o perioada avea nevoie de o îngrijire dedicată din partea familiei, fiind în imposibilitate de a se mai deplasa. Familia nu are explicații despre felul în care s-a îmbolnăvit".

Surse medicale din Iași au declarat pentru R3media că problemele Gabrielei Dumitrescu au apărut după ce medicul s-a vaccinat împotriva C19. Tumora în zona craniană de care vorbește articolul a apărut după vaccinare, fiind un efect al unui cancer galopant. Tânăra a ajuns până în Franța pentru a investiga gliomul de care suferea. Mai mult, aceleași surse medicale au declarat că la o lună de la vaccinare, Gabriela Dumitrescu a fost o formă și mai gravă de Covid-19, ceea ce i-a sporit starea de rău.

De altfel, după momentul 0 al inoculării, viața tinerei a fost una din ce în ce mai grea, de chin. Aceasta, în ciuda faptului că autoritățile au spus că vaccinarea previne „formele grave" ale bolii. După cum arăta o investigație jurnalistică realizată de Răzvan Dumitrescu anul trecut, statul român nu raportează sau raportează extrem de rar efectele adverse pe care pacienții le-au reclamat după vaccinarea împotriva Covid-19. Această tăcere este perpetuată chiar de medici înșiși, care refuză să vorbească din teama de excludere pentru încălcarea variantei oficiale, mai precizeaza sursa citata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE