Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












HAARP american sau GIZ chinez? Trei cutremure puternice în Taiwan: 7,5; 6,6 și 6,3 grade Richter

Postat la: 03.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei cutremure puternice la rând au avut loc în apropierea coastei de est a Taiwanului, potrivit datelor de la principala agenție meteorologică din Japonia.

Primul cutremur cu magnitudinea 7,5, al doilea de 6,6, al treilea 6,3. Cutremurele s-au simțit si in Okinawa, din sudul Japoniei. După cutremur, a fost emisă o amenințare de tsunami pentru insulele Okinawa, Miyako și grupul de insule Yaeyama. Experții japonezi nu exclud ca înălțimea valului să atingă trei metri. Alerta de tsunami a fost mai apoi anulată.

Imediat dupa serie de cutremure a aparut ipoteza - conform teoriilor conspiratiei - ca ar putea fi "opera" americanilor care ar fi solosit sistemul HAARP pentru a induce seismele, sau dimpotriva, chinezii ar fi putut folosi arma lor geoseismica - GIZ, un sistem similar celui folosit de americani, Taiwanul fiind o zona sensibila, unde se spune ca ar putea incepe un razboi sintre China si SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE