Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joe Biden nu mai scapa de Covid: Președintele SUA se confruntă cu o revenire a simptomelor bolii

Postat la: 03.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Joe Biden a avut un nou test pozitiv la COVID-19 marţi, a anunţat medicul său într-un comunicat dat publicităţii de Casa Albă. Preşedintele SUA "continuă să se simtă bine, deşi se confruntă cu o revenire a unei tuse uşoare", a declarat medicul său Kevin O'Connor.

"El continuă să nu aibă febră şi este într-o bună dispoziţie", a adăugat el. După ce a fost testat negativ la COVID-19 marţi şi miercuri săptămâna trecută, Joe Biden a fost din nou testat pozitiv sâmbătă. Medicul său a spus că este un caz de ''recădere'', caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Preşedintele în vârstă de 79 de ani a spus săptămâna trecută că simptomele sale au fost uşoare şi că a continuat să lucreze din izolare, el considerând că forma sa uşoară de boală se datorează vaccinării anterioare anti-COVID-19 şi tratamentului antiviral urmat după îmbolnăvire. În urma retestării pozitive el a fost nevoit să-şi anuleze mai multe călătorii şi participarea la evenimente, în cadrul unor acţiuni prin care doreşte să contracareze scăderea popularităţii sale relevată de sondaje, cu câteva luni înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE