Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Leapşa amenzilor între oamenii legii. Un poliţist a fost sancţionat de colegul său, pe care îl chemase în ajutor

Postat la: 04.04.2020 - 09:47 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce un poliţist local şi-a chemat în sprijin colegul de la rutieră, acesta l-a amendat pentru că nu a vrut să se legitimeze. Amândoi încercau să rezolve aceeaşi problemă: sancţionarea unor persoane care nu aveau asupra lor declaraţii.

Un poliţist local din Constanţa a oprit o maşină în care erau mai multe persoane fără declaraţiile pe propria răspundere impuse de Ordonanţa Militară. Pentru că şoferul mirosea a alcool, poliţistul local a chemat în sprijin şi un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Ajuns la faţa locului, poliţistul rutier l-a testat pe şofer cu etilotestul şi a constatat că a băut. În momentul în care a început să completeze procesul verbal, i-ar fi cerut poliţistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, el fiind cel care a oprit maşina iniţial.

Iritat, poliţistul local a refuzat să îi arate colegului său buletinul. În acel moment, poliţistul de la rutieră şi-a amendat colegul de la locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima. Situaţia este verificată într-o anchetă internă începută de IPJ Constanţa.

„La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat de către reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa cu privire la faptul că un poliţist local a fost sancţionat de către un poliţist rutier. La aceeaşi dată, conducerea I.P.J. Constanţa a dispus activităţi de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei vreunei abateri disciplinare a poliţistului în cauză", au transmis, vineri, reprezentanţii IPJ Constanţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE