Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Liviu Dragnea in primul interviu după 13 luni de puşcărie

Postat la: 26.06.2020 - 06:43 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea, care astăzi se va prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum, a decis să acorde un interviu-fluviu la Realitatea TV, interviu realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, şi care va fi difuzat pe parcursul a mai multor zile, anunţând că va face „dezvăluiri" despre personaje politice. De menţionat că acest interviu, primul dat de fostul preşedinte al PSD în 13 luni, apare într-o perioadă în care foştii săi susţinători din PSD au declanşat un război împotriva conducerii interimare a partidului, respectiv a tandemului Ciolacu-Stănescu.

Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde munceşte zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie". „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat", a precizat el.

Fostul preşedinte al PSD a ţinut să acuze forţa politică reprezentată de Klaus Iohannis şi PNL că „a mers în toate campaniile şi când a câştigat a câştigat pe un mesaj anti cineva" şi că încearcă să facă acelaşi lucru şi acum. „E greu să meargă cu mesaj anti PSD pentru că nu mai e perceput ca un partid de forţă din mai multe motive, şi din moment ce au reuşit să mă demonizeze şi să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze, de ce să nu mai încerce încă o dată, şi anume să construiască anti-mine", a spus Dragnea. Acesta a afirmat că nu a fost „lăsat în pace", dar că „asta nu înseamnă că a fost îngenunchiat".
Dragnea a spus că omul lui de legătură cu băieţii de la SRI era Vasile Dâncu. Acesta a refuzat să dezvolte declaraţia lui Liviu Dragnea. „Este într-o situaţie grea. Nu comentez", a declarat Vasile Dâncu.

Fostul şef al PSD spune că actualul preşedintele nu are acum un adversar care să-i combată atitudinile dictatoriale, iar despre el crede că era singurul capabil să-i ţină piept lui Klaus Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE