Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Liviu Dragnea îl dă în judecată pe Victor Ciutacu și atacă "mogulii securiști" de la România TV. Schimb dur de replici!

Postat la: 05.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, îl va da în judecată pe realizatorul TV Victor Ciutacu. Scandalul a pornit după ce în emisiunea lui Ciutacu la România TV s-a făcut referire la un presupus viol al lui Dragnea în timpul încarcerării sale.

„Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo-jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi. Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise. În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți! Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine! Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană", a scris Liviu Dragnea, joi, pe Facebook.

Ciutacu i-a dat replica în direct:

„Dragă Liviu, că sunt convins că te uiți la televizor, ținând cont că noi doi am avut o relație personală și că îți cunosc toată familia, cu 'f' mare, aștept să-mi spui mie în privat, nu la televizor, și pe urmă spunem împreună la televizor, cine sunt mogulii ăia securiștici care mă plătesc pe mine să te denigrez pe tine. După ce o să spui asta, poate o să avem și o discuție față în față, cu sau fără camerele de luat vederi, în care sunt convins că sunt foarte lucruri de lămurit, Liviu, despre mogulii ăștia securistici care te persecută, despre ce relație ai avut tu cu acești moguli securistici care azi te persecută și nu în ultimul rând despre cauzele care te-au făcut irelevant pe scena politică, Liviu. Îți dau o veste proastă, singurele știri care mai fac audiență cu sau despre tine sunt cele care privesc vârsta noilor tale gagici și, din nefericire, presupusule abuzuri la care ai fost supus în pușcărie și care sper să nu se fi petrecut la adresa ta. Al tău, cu drag, Victor".

Ulterior, fostul lider PSD a revenit cu o replică.

„Trecând, domnule Ciutacu, peste simpatia pe care mi-o purtați, tratam cu o oarecare seriozitate emisiunea dumneavoastră, dar constat că ați reușit să o aduceți la un nivel de joasă speță. Faptul ca ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune. Iar tot ceea ce voi obține în instanță de la dumneavoastră voi dona cât mai multor familii de români aduse în prag de sărăcie de acest guvern sinistru. Și mai urât este că terfeliți niște tineri fără a-i cunoaște, tineri care încă mai speră că au un viitor în țara asta", a adăugat fostul lider social-democrat.

Dragnea a adăugat: „Referitor la invitația pe care mi-a făcut-o Victor Ciutacu în această seară, îi transmit că sunt de acord să merg la el în emisiune, dacă obține aprobare de la Sebastian Ghiță". Ciutacu i-a răspuns din nou lui Dragnea, de această dată pe Facebook: „Numai cu domnu' Dragnea nu apucasem să mă judec. Da, Liviu, ne vedem în instanță. Dacă tu asta vrei, dorința ta e lege pentru mine. Pseudo-jurnalistul Ciutacu...".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE