Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Războiul lui Gog si Magog in interpretarea lui Alexander Dughin: "Ierusalimul va fi un oraș rusesc, sau nu va exista deloc"

Postat la: 07.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre cei mai cunoscuți gânditori ai Federației Ruse, Alexander Dugin, care este considerat ideologul „lumii ruse" și al lui Vladimir Putin, a cearut ocuparea Ierusalimului, după ce intr-o declaratie mai veche vorbea despre menirea mondiala a Rusiei si despre Războiul biblic al lui Gog si Magog.

Dugin a publicat o declarație îndrăzneață în seara zilei de 6 aprilie pe canalul său Telegram. El a numit Ierusalimul „rusesc" și a prezis că orașul va fi condus de un „rege al regilor rus".

"Orașul rusesc este mama tuturor orașelor. Ierusalimul va fi rusesc sau nu va exista deloc. Și Majestatea Sa Kitovras va domni acolo. Așa spune Cartea secretă a porumbeilor, Cartea adâncurilor. Țarul rus este țarul tuturor țarilor", a scris filozoful rus.

Kitovras este un monstru mitic centaur care a fost menționat în apocrifele rusești din secolul al XIV-lea. Dugin este un antisemit complet și nu ascunde acest lucru. În special, el a acuzat anterior Israelul de implicare în atacul terorist de la complexul Crocus de lângă Moscova, asigurând că Mossad-ul ar avea legături cu ISIS.

Iata cum explica Dughin ca va incepe Războiul lui Gog si Magog in octombrie 2023.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE