Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Studiu oficial: Serurile ARNm sunt legate de creșterea cu 1236 % a numărului de decese post-vaccinare

Postat la: 29.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou studiu oficial a confirmat faptul că persoanele care primesc vaccinul COVID-19 mRNA suferă o creștere cu 1236% a mortalității excesive.

Studiul îngrijorător a fost publicat la 27 mai și se adaugă la un număr tot mai mare de dovezi care confirmă o legătură între vaccinurile cu ARNm și decesele premature. Studiul, realizat de medicii Nicolas Hulscher, Michael Cook, Raphael Stricker și Peter McCullough, evidențiază o „puternică asociere ecologică și temporală între excesul de mortalitate prin stop cardio-respirator și campania de vaccinare COVID-19, care a dus la rate ridicate de vaccinare".

"Echipa a constatat că numărul de stopuri cardiace și decese a crescut mai mult decât se aștepta, coincizând cu lansarea programului de vaccinare în masă COVID-19", în King County. Oficialii din domeniul sănătății publice din Washington au fost unii dintre cei mai fermi susținători ai vaccinării obligatorii ca o condiție prealabilă pentru a participa la multe evenimente publice în interior și în aer liber.

Dr. Jeff Duchin, ofițerul local de sănătate din Seattle și King County, a emis un ordin în 2021 care impunea dovada vaccinării pentru evenimentele în aer liber cu 500 de persoane sau mai mult, pentru evenimentele de divertisment și de recreere în interior, precum și pentru restaurante și baruri. La momentul emiterii ordinului, mai mult de 85% dintre locuitorii din King County primiseră deja o primă doză de vaccin.

Până în 2023, după cum se explică în studiu, aproximativ 98 la sută din populația comitatului King ar fi primit cel puțin o doză de vaccin. Echipa a descoperit o creștere puternică a evenimentelor de natură cardiacă, inclusiv a deceselor, după vaccinare. „Analiza noastră a relevat o creștere de 25,7 la sută a numărului total de stopuri cardiopulmonare și o creștere de 25,4 la sută a mortalității prin stopuri cardiopulmonare din 2020 până în 2023 în King County, WA", a scris echipa.

„S-a estimat că decesele prin stop cardiopulmonar în exces au crescut cu 1.236% din 2020 până în 2023, crescând de la 11 decese în exces în 2020 la 147 decese în exces în 2023", explică medicii. „O creștere pătratică a mortalității excesive prin stop cardio-respirator a fost observată cu rate mai mari de vaccinare COVID-19". Extrapolând datele din King County la nivelul întregii S.U.A., „49.240 de stopuri cardiopulmonare mortale în exces din 2021-2023" sunt direct atribuibile vaccinurilor Covid, potrivit echipei de cercetare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE