Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Din ce motiv Adelina Pestriţu are interzis la sex timp de 2 luni

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adelina Pestriţu şi-a schimbat implanturile cu silicon de la sâni, lucru de care e foarte încântată. Noii sâni ai brunetei au costat o mică avere, însă asta nu e tot. În urma intervenţiei, aceasta s-a ales şi cu câteva interdicţii din partea medicilor.

Adelina Pestriţu şi-a schimbat implanturile cu silicon de la sâni în mare secret, însă acum este foarte mândră de noile ei dotări care au costat-o o mică avere, scrie ziarulring.ro. Reprezentanţii clinicii unde şi-a făcut bruneta intervenţia estetică au dezvăluit câţi bani a scos aceasta din buzunar pentru a scăpa de complexe. "Spitalizarea în cazul acestei intervenții e de o zi, azi vă internați și mâine plecați acasă.

Costurile implanturilor sunt, indiferent de mărimea acestora, de 3.420 de euro pentru cele garantate 10 ani și de 5.820 de euro pentru cele garantate pe viață. Implantul ales de Adelina vine cu o garanție pe viață. Implanturile cu silicon sunt recomandate începând de la vârsta de 22 de ani. Prețul unei consultații e de 200 de lei.

Consultația implică anumite măsurători și, în funcție de acestea, se face simulare 3D, unde pacienta poate vedea cum îi vor arăta sânii după intervenție. În primele două luni după intervenție sunt strict interzise fumatul, condusul mașinii și contactul sexual. În rest, poate face absolut orice, inclusiv să zboare cu avionul. În primele trei săptămâni, trebuie să poarte bustieră", au declarat reprezentanţii clinicii unde operează medicul care i-a făcut operaţia de schimbare a implanturilor cu silicon Adelinei Pestriţu. Adelina Pestriţu a devenit cunoscută după mediatizatul divorţ de Liviu Vârciu şi, odată cu trecerea timpului, a fost implicată în mai multe proiecte tv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE