Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ozzy Osbourne s-a despărțit de Sharon si vrea si divortul in acte

Postat la: 09.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ozzy Osbourne și soția sa Sharon sunt tot mai aproape de un divorț. Cei doi s-au separat după mai bine de treizeci de ani de mariaj.

Cântărețul, în vârstă de 67 de ani, s-a mutat deja din casa pe care o împărțea cu Sharen din apropiere de Los Angeles, scrie people.com. Cu toate acestea, separarea ar putea fi numai temporară și ar putea fi legată de o relație extra-conjugală a cântărețului britanic.

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, când tatăl său era director al trupei „Black Sabbath" din Birmingham, care a pus bazele curentului muzical „heavy metal" la începutul anilor '70.

Ea s-a căsătorit cu el și a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitariști și compozitori care au menținut în prim-plan curentul „heavy metal". În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat „The Osbournes".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE