Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mucles heterosexualilor!

Postat la: 19.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hotărât lucru, Laura Bretan își merită soarta. De mică trebuie să înțeleagă că trăiește într-o lume bolnavă, unde scara valorilor este cu cracii în sus. La propriu, nu numai la figurat. Ce nu ai înțeles Laura? Vii la Eurovision cu melodia, cea mai bună, poate, „Dragă Tată"? Regândeste-ți viitorul. Rescrie titlul în corecta limbă europeană- „Dragă Parinte 1", sau 2, depinde la care te gândești și ce numar le-ai dat.

Trebuie să pricepem, odată pentru totdeauna, că trăim într-o lume a gay-lor. Nu m-ar mira ca și în echipele de fotbal, în primul 11 să fie obligatoriu să joace 6 homosexuali. Altfel, nu se intră pe teren, ca e discriminare. Mă poate lămuri cineva, de ce dacă îi spui unui homosexual, „mai homosexualule", esti culpabil? Singur și-a ales drumul, îi place, să fie sănătos și ferit de HIV. Nu eu l-am făcut, ci propria sa dorință. La contrapartidă, aceste ființe au dreptul să îți strige în nas că esti homofob, heterosexual, fără a avea vreo repercursiune.

Păi băbăieți, sau ce vreți voi să fiți, eu mi-o asum pe asta cu heterosexualitatea, voi o cam ascundeți pe aia a voastră. Nu jucam cu aceleași arme. Voi faceți și spuneți ce vreți, noi avem dor dreptul la tacere. A, sunteți minoritate? Am înțeles, aveți toate drepturile! Sunteți persecutați, bieții de voi. Dar cu dublă măsură cum rămâne? Fumătorii nu sunt minoritari? Vezi statisticile! Cu ce e mai frumoasă și sănătoasa „femeia cu barbă" decât un pachet de țigări. Iar pogromul îndreptat împotriva dependențior de nicotină este logic, nu? Și consumatorii de alcool sunt denumiți bețivi.

Deși nu îmi e simpatic, bietul Basescu este mai mereu facut bețiv. Nu domnilor, este consumator. Fruntaș, dar tot consumator se numește. Apropos, fumătorii și consumatorii licorilor bahice plătesc taxe pentru „minoritatea" lor. Voi, dragilor, plătiți vreun bănuț? Cam așa stă treaba. La fel și tratamentul UE fața de România. Ei au voie orice și noi nimic. Asta e adevarata echitate mondială! Iată că începem să conștientizăm avertismentul polițistului american. Dar aia măcar o zic pe față - You Have the Right to Remain Silent. Mai pe (r)româneste, Mucles mo!

Mihnea Talau

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE